Spinshot Player teniszlabda adogatógép részletes bemutatása

 

Premium Modell a Spinshot-tól!

Teljes okostelefon vezérléssel és okosóra támogatással.

Hordozhatóság:
A Spinshot Player teniszlabda adogatógép akkumulátorral együtt 22kg-os össztömeggel rendelkezik. Masszív kiviteléhez képest is könnyen kezelhető, szállítható. Megfelelő méretű kerekeinek köszönhetően akadálymentesen húzhatjuk ki bármilyen felületű pályára.

 

spinshot player teniszlabda adogatógép high spin

Professzionális tenisz adogatógép egyenesen a gyártótól

Testreszabható edzésprogramok:
Okostelefonod segítségével testre szabhatod edzésprogramjaidat. Magasság, irány, pörgetés, nyesés, erő. 12 programon belül 6 testre szabható ütésforma a legkifinomultabb pontossággal. A könnyű programozás által létre tudsz hozni bármilyen meccs szituációt. A kombinált vízszintes és függőleges oszcillációs beállításokkal lehetőségek tárháza nyílik meg előtted. Minden edzésprogramot külön el tudsz menteni a telefonodra, ami legközelebb is rendelkezésedre áll.
Akár otthon is szerkesztheted edzésprogramjaidat.

Könnyű Beállítások a Telefonon:
A teljes okostelefon támogatás lehetővé teszi, hogy az Androidos vagy iPhone-os alkalmazást egyszerűen letölthessük. Az iPhone alkalmazás letöltése az Apple Store-ból történik.

Android applikáció letöltése

Spinshot Player Teniszlabda Adogatogep Okostelefon Vezerlessel app

Okosóra Vezérlés Támogatás:
Irányítsd edzésedet egyszerűen a karórád segítségével!

Akkumulátor:

A Spinshot Player akkumulátora 2-3 órás játékidőt biztosít. A csomag tartalmaz egy intelligens akkumulátor töltőt is. A különleges design-nak köszönhetően könnyen telepíthető az opcionálisan választható hálózati adapter, ami lehetővé teszi a működést tápfeszültségről is.

Labdakapacitás:
Több mint 120db. teniszlabda

Böngéssz termékeink között!

Kérdésed van? Keress minket bizalommal, vagy kérj visszahívást az alsó sarokban lévő gomb segítségével!

 

Spinshot tenisz adogatógépek

 

Rendelés közvetlenül az EU-s raktárkészletről! Szállítás 3-5 munkanap!

Magyarországi szakszervíz és magyar nyelvű 24/7 telefonos ügyfélszolgálat

 

 

Így válassz tenisz adogatógépet az edzésekhez!

 

Spinshot Teniszlabda Adogatógép a legjobb társ a tökéletes kikapcsolódáshoz és játékod javításához.

Már Bestseller az Amazon.com-on! Teljesen programozható tenisz adogatógép, 120 labda kapacitás egyetlen betöltéssel, egyszerű szállítás a kerekeknek köszönhetően, ingyenes telefonról működtethető távirányító, mely a Playáruházból vagy az Apple Store-ból ingyenesen letölthető.     Rugalmas tápellátási opciók, melyek lehetővé teszik például, hogy a gép akkumulátorának egyetlen feltöltésével, órákon át kábelek kerülgetése nélkül gondtalanul játszhass. Intelligens óra-távvezérlő opció és stabil WIFI-kapcsolat segítségével Neked csak a játékra ill. az edzésre kell koncentrálnod.     Mindezek a tulajdonságok teszik a Spinshot Player modellt a világ legjobb teniszlabdaadogató gépévé.    

Felkeltette az érdeklődésemet!

További információkat kérek!

 Az első tenisz adogatógép teljesen személyre szabható programozással.  

      A forradalmian új kialakítás azt jelenti, hogy testreszabhatod a programokat igényeidnek megfelelően, mindig az aktuális céljaid szerint. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a pörgetés, a magasság, az irány, vagy a centrifugálás és a sebesség programozására, tehát a 6 egymást követő lövés mindegyikét testreszabhatod majd mentheted ezeket a személyes beállításokat. Így legközelebb másodpercek alatt egy gombnyomással, újra ott folytathatod az edzést ahol legutóbb befejezted.

A géphez 12 előre beállított Programm is tartozik, amelyek teljes választékot nyújtanak számodra. Ezen programok mindegyikét testreszabhatod a saját játékodhoz igazítva, vagy létrehozhatsz saját programokat is.  Ingyenes alkalmazás biztosított a mobilodra, az egyszerű beállítások és a könnyű vezérlés elősegítéséhez.  Opcionálisan óra is használható a gép még praktikusabb és gyorsabb irányításához a jobb kezelhetőségért.      

Könnyen hordozható és tárolható      

A négyzet alakú design és a rugalmas kerekek megkönnyítik a gép hordozását és tárolását. Ha a labdatartót lehajtjuk, a gép csak 18″x12″x20″ és súlya mindössze 18 kg. Könnyen tárolható és szállítható bármely autó csomagtartójában. A letisztult design tartós kivitelt biztosít az egyedien profi gépeink számára.      A gép irányításának többféle módja is van .     A gép oldalán található előlapon keresztül is vezérelhető. Csak nyomd meg a D gombot a kedvenc gyakorlatok elindításához. Minden beprogramozható a gyors használathoz.    

A Spinshot Player modell az első olyan teniszlabda Adogatógép, amely ingyenes Phone Remote App alkalmazást kínál.

Android telefon és iPhone támogatás egyaránt elérhető, így az alapértelmezett előre beállított gyakorlatok könnyedén irányíthatóak lesznek.      Az egygombos “karóra” távvezérlő  megkönnyíti a gép irányítását és ezáltal a használatát. A gomb rövid kattintásával kiválasztható a kívánt program száma, amely megegyezik a kattintások számával.  A hosszú megnyomással leállithatod vagy elindíthatod a gépet.

 

A Spinshot Player a világ legfejlettebb akkumulátorral működtetett hordozható tenisz adogatógépe.

A forradalmian új kialakítással testreszabhatod a gyakorlatokat.  A program magasságát, irányát, centrifugálását és sebességét a 6 egymást követő lövés mindegyikéhez, majd mentheted azt személyre szabott programjaidak egyikeként. Könnyű programozás: bármilyen szélességben és magasságban 2 soros beállítást készíthetsz.  Programozható  függőleges rezgés kombinált vízszintes oszcillációval, vagy bármilyen olyan rezgési móddal, amellyel játszani szeretnél.  Mindezeket a telefonon előre elkészítheted és a gépbe mentheted. Így következő alkalommal, amikor a gépet használod, csak az x gombra kell nyomnod és máris elindíthatod a játékot.

A Player Model-t hihetetlenül felhasználó barátnak fejlesztették ki, amelyet még a legfiatalabb játékosok is kezelhetnek. 

A gép mérete 50 cm (H), 45 cm (L), 30 cm (W) és súlya 19 kg.  Könnyebb és kompaktabb, mint bármely más, jelenleg a piacon kapható hasonló funkcióval rendelkező teniszlabda adogatógép. Intelligens akkumulátortöltő, mely a gép választható részként rendelhető kiegészítő energiamodul. A felhasználó akár letölthet egy ingyenes iPhone alkalmazást az Apple Store-ból  és kipróbálhatja az alkalmazást, mielőtt megrendeli a gépet.         

A Spinshot egy globális üzleti vállalkozás, amely megfizethető és kiváló minőségű teniszlabda adogatógépekkel teszi lehetővé a tenisz szerelmeseinek a legjobb minőséget elérhető áron. Célunk, hogy minden játékos számára függetlenül az edzettségi szinttől, vagy technikai felkészültségtől, biztosítsuk a legjobb társat a játékhoz. A Spinshot segítségével bármikor javíthatod a játékodat, edzőpartner vagy edzők segítsége nélkül is. A legideálisabb partner, mely független időtől és helytől is, mivel bárhová magaddal viheted és gyakorolhatsz ahogy energiád és kedved lehetővé teszi.