Spinshot 2 év Kiterjesztett Garancia Szolgáltatás

A gyártásfolyamat közben minden egyes Spinshot teniszlabda adogatógépet szigorú minőségellenőrzésnek vetnek alá. Minden gyártástechnológiai lépést szigorúan ellenőriznek. Ez garantálja termékeink tartósságát és megbízhatóságát.

2 év garancia Spinshot teniszlabda adogatógép resized

A jótállás minden Spinshot teniszlabda adogatógépre – rendeltetésszerű használat mellett – 2 év garancia. A használatból adódó anyagkopások, mint például a gumikerekek kopása és a távvezérlő elhasználódása ezalól kivételt képez. Ezekre az alkatrészekre a jótállás időtartama a vásárlástól számított 6 hónap. A még kedvezőbb áron eladó bemutatódarabok 1 év jótállást élveznek.

Bármilyen anyaghibából való károsodást ami 2 éven belül bekövetkezik a Spinshot megjavít vagy kicserél a megfelelő alkatrészre. Ez a garancia csak a termék eredeti(első) vevőjének terjeszthető ki.

A jótállás feltételei:
– Kár, ami a helytelen használatból ered, gondatlanság, termék átalakítása, illetéktelen változtatása, baleset, helytelen használat, tűzkár, háború, felkelés, társadalmi zavargások, vízkár.
– Amennyiben a vevő nem követi megfelelően a használati utasításokat, melyeket a Spinshot előírt.
– Figyelmen kívül hagyása annak amit a felhasználói kézikönyv tartalmaz. Nem megfelelő áramellátás alkalmazása.

Jótállás/visszatérítés:
Amennyiben terméked meghibásodik a 2 éves jótállási időn belül azt jelezned kell felénk, hogy elindíthassuk a megfelelő eljárást. A vevőszolgálat készséggel áll rendelkezésedre és létrehoz egy nyilvántartási számot a szervízigényre. Információt ad a szállítás pontos menetéről a hazai szolgáltatóközpontba.

A készülék visszaszállítási költsége a vevőt terheli.

Amennyiben közvetlenül tőlünk rendeled meg a kiválasztott terméket, 2 év kiterjesztett garanciát adunk hozzá.