Spinshot Pro tenisz adogatógép részletes bemutatása

Hordozhatóság: A Spinshot Pro teniszlabda adogatógép akkumulátorral együtt 20kg-os össztömeggel rendelkezik. Masszív kiviteléhez képest is könnyen kezelhető, szállítható. Megfelelő méretű kerekeinek köszönhetően akadálymentesen húzhatjuk ki bármilyen felületű pályára.

Spinshot Pro Teniszlabda Adogatógép

 Sebesség: A Spinshot Pro modell 30km/h és egészen120km/h közötti labdaadogatásra képes.

Labdaadogatási időintervallum: 2 és 10 másodperc között állíthatod be a labdaadás gyakoriságát.

Röppálya Irányítás: A labdaröppálya irányítást a gép oldalán lévő control panelon állíthatjuk be.

Pörgetett/Nyesett labdák: Elektronikusan állítható a labdapörgetés/nyesés szöge. Itt már gyakorolható a pörgetett vagy nyesett labdákra való fogadás felkészülése.

Spinshot Pro Tenisz Adogatógép

Oszcillátor: A véletlenszerű oszcillátor mód a labdákat a pálya különböző pontjaira küldi. Ez folyamatos készenlétet és robbanékonyságot követel meg a játékostól a különböző meccsszituációk gyakorlásához.

Akkumulátor: A Spinshot Pro adogatógép akkumulátora 2-3 órás játékidőt biztosít. A csomag tartalmaz egy intelligens akkumulátor töltőt is. A különleges design-nak köszönhetően könnyen telepíthető az opcionálisan választható hálózati adapter, ami lehetővé teszi tápfeszültségről is a működést.

Labdakapacitás: Több mint 120db. teniszlabda

Távirányító: 2 gombos távvezérlő

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=ZkrjsoV3mz8″ width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””/]      [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]