Spinshot Lite tenisz adogatógép részletes bemutatása

Hordozhatóság szempontjából a legpraktikusabb gép a Spinshot-tól. Méreteinek köszönhetően és alig 10kg-os súlyával még a gyerekeknek sem okoz problémát a szállítása. Vontatókerekeinek köszönhetően a gépre pakolva szállíthatod felszerelésedet.

Sebesség: Spinshot-Lite 60km/h-s sebességgel képes a labdákat adogatni. Labdaadogatási időintervallum: 2 és 10 másodperc között állíthatod be a labdaadás gyakoriságát.

Akkumulátor: A Spinshot-Lite akkumulátora akár 7 órás játékidőt is biztosít. A csomag tartalmaz egy intelligens akkumulátor töltőt is. A különleges design-nak köszönhetően könnyen telepíthető az opcionálisan választható hálózati adapter, ami lehetővé teszi tápfeszültségről is a működést.

Labdakapacitás: Több mint 40db. teniszlabda

Távirányító: Ehhez a típushoz nem elérhető

Bemutató Videó:

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=2U2EXCNd_1o” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””/][fusion_text]  [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]