Adatvédelmi Szabályzat

A https://www.teniszlabdaadogatogep.hu honlap bármely oldalára, tartalmára hivatkozó link elhelyezése, illetve a honlap „keretbe” ágyazott megjelenítése más üzleti vagy non-profit webhelyen, a honlaptulajdonos írásos engedélyének birtokában lehetséges. Ennek hiányában tilos! Továbbá az oldalon található információk, szövegek, videók, képek szerzői jogi védelem alatt állnak. Az Oldal tartalmának szerzői – és tulajdonjoga az Üzemeltetőt illeti meg!

A 2011. évi CXII. törvény információs önrendelkezési jog, az információszabadság, és az adatvédelmi szabályok értelmében, a szolgáltató az adatokat(Név, E-mail cím, Telefonszám) kizárólag árajánlat készítés céljából használja fel, és azokat nem továbbítja harmadik fél számára. A szerzői jog által védett weboldal bármilyen tartalma(kép, videó, szöveg, hang, stb.) és azok terjesztése, másolása, átalakítása, a tulajdonos felhatalmazása, beleegyezése nélkül tilos! Az esetleges visszaélések, azonnali jogi lépések kezdeményezését vonják maguk után!

2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.);

2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (Grt.).

 

Az adatkezelés célja

A https://www.teniszlabdaadogatogep.hu weboldal adatkezelésének célja a termékek népszerűsítése.

A termékek népszerűsítése során a személyes adatok kezelésének célja:

– ügyfelekkel történő kapcsolattartás

– ügyfelek azonosítása, többi ügyféltől való megkülönböztetése

– tevékenységei fejlesztéséhez szükséges különböző statisztikák készítése

– szolgáltatás részét képző rendszerüzenet küldés

– marketing célú, közvetlen üzletszerzéshez kapcsolódó reklám tartalmú megkeresés

– piackutatás, egyedi illetve akciós ajánlatok küldése, panaszkezelés

– felhasználók által létrehozott tartalmak közzététele (hozzászólás, blog)

 

Adatkezelés jogalapja

A https://www.teniszlabdaadogatogep.hu weboldal a személyes adatok kezelését az érintett hozzájárulásával, valamint törvényi feltételek teljesülése érdekében végzi. Az érintett a hozzájárulást a szolgáltatás igénybevételével adja meg, amelyek az alábbiak:
honlap látogatása, információk termékekről, ingyenes szolgáltatások igénybevétele, blog illetve egyéb hozzászólások kezdeményezése.

A 16. évét be nem töltött kiskorú, vagy a cselekvőképtelen érintett nevében törvényes képviselő adhat hozzájárulást.

A 16. életévét betöltött kiskorú törvényes képviselőjének beleegyezése vagy utólagos jóváhagyása nélkül önállóan adhat hozzájárulást.

Kezelt adatokkal kapcsolatos általános rendelkezések

A megadott személyes adatok pontosságáért és hitelességéért kizárólag az érintett tartozik felelősséggel.

A https://www.teniszlabdaadogatogep.hu weboldal szolgáltatásai fejlesztése érdekében és statisztikák készítése céljából rögzíti a látogatók konverziós eseményeit, technikai adatait.

Egyedi Adatkezelési Ismertető

A  honlap látogatóinak adatai

– Adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása

– Adatkezelés célja: komplex webanalitika alapján statisztikák készítése a marketing tevékenység eredményességének mérése, valamint szolgáltatások fejlesztése érdekében.

– A kezelt adatok köre: dátum, időpont, IP cím, oldalak látogatottsága, felhasználók technológiai háttere (operációs rendszer, böngésző).
Google Analytics professzionális web-statisztikát készítő eszközt használja a honlap. Az adatok kezeléséről bővebb információt a www.google-analytics.com oldalon olvashat.

 

https://www.teniszlabdaadogatogep.hu honlap kapcsolat

– Adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása

– Adatkezelés célja: kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, információ kérésre tájékoztatás küldés

– A kezelt adatok köre: email cím, név, felhasználó honlapjának címe, dátum, IP cím, üzenet szövege, érdeklődő által megadott egyéb adatok.

– Az adatkezelés időtartama: érintett hozzájárulásának visszavonásáig.