Spinshot Plus tenisz adogatógép részletes bemutatása

Hordozhatóság:
A Spinshot Plus teniszlabda adogatógép akkumulátorral együtt 21kg-os össztömeggel rendelkezik. Masszív kiviteléhez képest is könnyen kezelhető, szállítható. Megfelelő méretű kerekeinek köszönhetően akadálymentesen húzhatjuk ki bármilyen felületű pályára.

Spinshot Plus Teniszlabda Adogatógép

Könnyű Beállítások:
Mielőtt használod az adogatógépet, minden beállítás könnyen elvégezhető az LCD kijelzős vezérlőpulton. A labdasebesség és az időintervallum értékek is könnyen szerkeszthetőek. A magasság és a pörgetésszinteknek is külön értékeket lehet megadni a digitális kijelzőn.

Oszcillációs Módok:

A Spinshot Plus adogatógép 5 különböző oszcillációs móddal van programozva. A beállítások könnyen elvégezhetőek a vezérlőpulton keresztül, így a legsokoldalúbb edzésprogramjaidat is egyszerűen játszhatod.
– Véletlenszerű vízszintes oszcilláció
– 2 soros vízszintes oszcilláció
– Függőleges Oszcilláció
– Véletlenszerű vízszintes és függőleges Oszcilláció
– 2 soros vízszintes és függőleges oszcilláció

Oszcillációs Programozás:
A Spinshot Plus modellen különböző oszcillációs paraméterek megadásával programozhatjuk be a kívánt gyakorlatokat. A h1-h2 értékek a függőleges oszcillációt, míg a w1-w2 értékek pedig a 2 soros oszcilláció szélességét határozzák meg. A pörgetés, sebesség és labdakilövések így különböző oszcillációs módokban programozhatóak.

Spinshot Plus Teniszlabda Adogatógép Okostelefon Vezérlés

Akkumulátor:
A Spinshot Plus akkumulátora 2-3 órás játékidőt biztosít. A csomag tartalmaz egy intelligens akkumulátor töltőt is. A különleges design-nak köszönhetően könnyen telepíthető az opcionálisan választható hálózati adapter, ami lehetővé teszi a működést tápfeszültségről is.

Labdakapacitás:
Több mint 120db. teniszlabda

Távirányító:
2 gombos távvezérlő

Távvezérlés:
Teljes okostelefon távvezérlés támogatás. Kattints ide az applikációért.