Spinshot Plus tenisz adogatógép részletes bemutatása

Hordozhatóság: A Spinshot Plus teniszlabda adogatógép akkumulátorral együtt 21kg-os össztömeggel rendelkezik. Masszív kiviteléhez képest is könnyen kezelhető, szállítható. Megfelelő méretű kerekeinek köszönhetően akadálymentesen húzhatjuk ki bármilyen felületű pályára.

Spinshot Plus Teniszlabda Adogatógép

Könnyű Beállítások: Mielőtt használod az adogatógépet, minden beállítás könnyen elvégezhető az LCD kijelzős vezérlőpulton. A labdasebesség és az időintervallum értékek is könnyen szerkeszthetőek. A magasság és a pörgetésszinteknek is külön értékeket lehet megadni a digitális kijelzőn.

Oszcillációs Módok:

A Spinshot Plus adogatógép 5 különböző oszcillációs móddal van programozva. A beállítások könnyen elvégezhetőek a vezérlőpulton keresztül, így a legsokoldalúbb edzésprogramjaidat is egyszerűen játszhatod. – Véletlenszerű vízszintes oszcilláció – 2 soros vízszintes oszcilláció – Függőleges Oszcilláció – Véletlenszerű vízszintes és függőleges Oszcilláció – 2 soros vízszintes és függőleges oszcilláció

Oszcillációs Programozás: A Spinshot Plus modellen különböző oszcillációs paraméterek megadásával programozhatjuk be a kívánt gyakorlatokat. A h1-h2 értékek a függőleges oszcillációt, míg a w1-w2 értékek pedig a 2 soros oszcilláció szélességét határozzák meg. A pörgetés, sebesség és labdakilövések így különböző oszcillációs módokban programozhatóak.

Spinshot Plus Teniszlabda Adogatógép Okostelefon Vezérlés

Akkumulátor: A Spinshot Plus akkumulátora 2-3 órás játékidőt biztosít. A csomag tartalmaz egy intelligens akkumulátor töltőt is. A különleges design-nak köszönhetően könnyen telepíthető az opcionálisan választható hálózati adapter, ami lehetővé teszi a működést tápfeszültségről is.

Labdakapacitás: Több mint 120db. teniszlabda

Távirányító: 2 gombos távvezérlő

Távvezérlés: Teljes okostelefon távvezérlés támogatás. Kattints ide az applikációért.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=oljgphl3gso” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””/]  [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]