Program charitativního galavečera Federer - Nadal

Federer Nadal

Federer – Nadal jótékonysági rendezvény-gálaest programja.

 

A 20-szoros Grand Slam bajnok, Roger Federer és a 19-szeres GS bajnok Rafael Nadal 2020. február 7-én, pénteken, magyarországi idő szerint 21.30-kor, a Szaharától délre fekvő Fokvárosban  játszanak egy nem mindennapi mérkőzést. A találkozót az afrikai gyermekek oktatásának támogatására rendezik. A mérkőzés a rendezvény hatodik állomása lesz, de az első Afrikában. Az Atlanti-óceán partján fekvő látványos aréna több mint 50 000 fős ülőhellyel rendelkezik, és tökéletes hely lesz arra, hogy megpróbáljon új világrekordot dönteni a legmagasabb nézőszámmal. A rajongók egy híresség-páros mérkőzést is láthatnak majd Bill Gates és Trevor Noah közreműködésével.

 

Federer-Nadal-Laver Cup

 

“Ezzel az afrikai mérkőzéssel egy álom vált valóra” – mondta Federer.  “Anyám szülőföldjén fogok játszani a legkeményebb riválisom és egyben barátom ellen Rafa-val. Nemcsak a tenisz iránti szeretetünkben, hanem a jövő nemzedéke támogatásában is egyetértünk. Kiváltságosnak érzem magam, hogy más vezetők jótékonysági törekvéseivel együtt a közös célért, emberek millióit szórakoztassuk világszerte. Ez egy nagyszerű pillanat lesz a családom és saját magam számára is.”

Rafael Nadal azt mondta: “Roger és én olyan sok varázslatos pillanatot osztottunk már meg egymással tenisz pályán és pályán kívül is. Nagyon izgatott vagyok, hogy Fokvárosba utazhatok és a gyermekek jövőjét támogathatom játékommal. Ez lesz az első alkalom ebben a régióban, Roger-rel útikalauzként – ez nagyon szórakoztató lesz. “

Napi program:

16.00 Gates Open
20.00 Ültetés
20.15 Welcome
20.30 Curtain Raiser Pro-Celebrity páros meccs:  Roger Federer/Bill Gates vs. Rafael Nadal/Trevor Noah
21.30 Gála meccs: Roger Federer vs. Rafael Nadal

 

Forrás: https://www.match-in-africa.com/